fbpx

Coaching sessioner

Fysisk session

I en 1-1 session handler det om dig og om at få tankemylder til at falde til ro. Hvis du går med uro i hovedet eller kroppen, kan dette være for dig.

En 1-1 session kan foregå i naturen – det kunne være, at vi går en tur i skoven eller ved vandet eller at vi er ude i min have, der er indrettet til at give dig forskellige oplevelser, alt efter hvilken del af haven, du vælger at vi skal opholde os i. Uanset hvad, er det en tid, hvor du er i centrum og vi aftaler om sessionen foregår i skov, ved strand eller i mine lokaler.

Sessionen består af øvelser og der bliver lagt til tid ind, hvor du får tid i stilhed, hvor du kan nyde lydene og duftene i naturen og få tid til at mærke dig selv igen. 

Nogen kan klare sig, med en enkelt session og andre ønsker at få skabt en ny vane og benytter muligheden for at mødes en gang om ugen i et par uger og får støtte i den proces.

Praktisk:

Tid: efter aftale – 1½ time

Sted: Haregårdsvej 4, Vejringe, 4850 Stubbekøbing (eller online)

Påklædning: Tøj efter vejr anbefales 

Pris: 500,- pr. session á 1,5 time

Det er muligt at købe et klippekort med 4 sessioner á 1,5 time – pris: kr. 1500 – du sparer én hel session.

On-line session

Som noget nyt, laver jeg også on-line coaching/stress sessioner. Vi kommer ikke ud i naturen, men taler sammen via en video-session. Når du booker en aftale, så aftaler vi nærmere hvilket medie, vi benytter (lige nu bruger jeg messenger).

Video-sessionerne foregår lidt anderledes. Der er opgaver, som du får tilsendt men du kommer stadig igennem meditation og forskellige små opgaver, der gerne skulle guide dig. En video-session tager ca. 1 time.

Pris: kr. 350,-

Derudover kan en session foregå i mit indendørs “behandler-rum”, hvor vi taler sammen og finder ud af, hvad der driller dig – og får lavet en plan sammen, som vi arbejder med. Denne session er normalt ca. 1 time og prisen er samme som en times online-session.

Det er muligt at købe et klippekort med 5 sessioner á 1 time – pris: kr. 1400 – du sparer én hel session.

Kontakt mig gerne (helt uforpligtende) for afklarende samtale.