fbpx

Jeg tilbyder

På de underliggende sider, kan du se nogle af de ting, jeg tilbyder.

Coaching sessioner

Fysisk session

I en 1-1 session handler det om dig og om at få tankemylder til at falde til ro. Hvis du går med uro i hovedet eller kroppen, kan dette være for dig.

En 1-1 session kan foregå i naturen – det kunne være, at vi går en tur i skoven eller ved vandet eller at vi er udenfor i min have, der er indrettet til at give dig forskellige oplevelser, alt efter hvilken del af haven, du vælger, at vi skal opholde os i. Uanset hvad, er det en tid, hvor du er i centrum og vi aftaler om sessionen foregår i skov, ved strand eller i mine lokaler.

Sessionen består af øvelser og der bliver lagt til tid ind, hvor du får tid i stilhed, hvor du kan nyde lydene og duftene i naturen og få tid til at mærke dig selv igen. 

Nogen kan klare sig, med en enkelt session og andre ønsker at få skabt en ny vane og benytter muligheden for at mødes en gang om ugen i et par uger og får støtte i den proces.

Praktisk info:

Tid: efter aftale

Varighed: 1½ time

Sted: Haregårdsvej 4, Vejringe, 4850 Stubbekøbing

Påklædning: Tøj efter vejr anbefales 

Pris: 550,- pr. session á 1,5 time

Det er muligt at købe et klippekort med 4 sessioner á 1,5 time – pris: kr. 1700,-

Jeg tilbyder
Strand, skov og ro

On-line session

Jeg tilbyder coaching/stress sessioner on-line.

Vi kommer ikke ud i naturen, men vi taler sammen på en video-session. Når du booker en aftale, så aftaler vi nærmere hvilket medie, vi benytter (lige nu benytter jeg messenger).

Video-sessionerne foregår lidt anderledes. Der er opgaver, som du får tilsendt men du kommer stadig igennem meditation og forskellige små opgaver, der gerne skulle guide dig. En video-session tager ca. 1 time.

Pris: kr. 399,-

Derudover kan en session foregå i mit indendørs “behandler-rum”, hvor vi taler sammen og finder ud af, hvad der driller dig – og får lavet en plan sammen, som vi arbejder med. Denne session er ca. 1 time (max. 1 time og 15 minutter) og prisen er samme som en times online-session.

Det er muligt at købe et klippekort med 5 sessioner á 1 time – pris: kr. 1600 – du sparer én hel session.

Kontakt mig gerne (helt uforpligtende) for afklarende samtale.

Andre tilbud

Udover disse sessioner samt de beskrevne kurser på undersiderne, tilbyder jeg et weekend-ophold, hvor der er fuld fokus på dig.

Du lander hos mig fredag eftermiddag og vi bruger fredag eftermiddag/ aften og lørdagen på at sætte dig ned i tempo med blide yoga-øvelser, gå-ture i skov/ ved vandet og meditation.

Du bliver indlogeret i et værelse på Haregårdsvej B&B.

Du skal ikke tænke på maden – blot oplyse om der er noget, der skal være helt specielt (veganer/ vegetar/ allergier – eller bare let kræsen)

Skriv til mig for nærmere info inkl. pris.

Helt anderledes tilbud

Derudover tilbyder jeg healing-sessioner á ca. 1 times varighed – pris kr. 375,-.

Da jeg er ved at tage en healer-uddannelse, er prisen derefter.