fbpx

Måne-liv

Når Månen bringes ned til dig og leder din vej

Lige som at vi smiler mere og nyder livet og dagene mere og ser alt i et lidt mere positivt lys, når Solen skinner, så har Månen også evner til at påvirke os. Mange tænker dog nok mest på varulve og “måne-syge”, når jeg siger sådan.

Men….. Har du nogensinde kigget op på Månen og tænkt over, der er mere i hende, end vi kan se? At som hun trækker i vandet – flod og ebbe – sådan trækker hun måske også i os? 

Vi mennesker består af temmelig meget vand og er vel lige så påvirkelige, som de store have?

Det træk, som Månen laver, afspejler sig nok mere i os. Men måske mere i vores humør og energier. Nogle af os, mærker disse påvirkninger i større eller mindre grad.

Måne-liv

Måne-arbejde

Måne-liv

Med måne-arbejde, kan det være, at du får sat forståelse og måske lidt struktur på nogle af dine energi udsving. At arbejde med Månen, er hverken “farligt” eller hokus-pokus eller “sort magi”. Det kan være dybtgående arbejde, der viser dig nogle sider af dig selv, som du har glemt eller gemt og kan give dig dybe indsigter om dig selv og den vej, du er på.

Der er mange måder at arbejde med Månen. Personligt arbejder jeg med måne-fasernes udviklings-energier og hvordan, at jeg kan bruge månefaserne til at tjekke ind i mine tanker, følelser og kroppen og forbinde mig med og til mig selv, Månen og Naturen.

Med måne-arbejde, kan du lære om dig selv og hvordan og på hvad, at du bruger din tid. Du kan bruge måne-arbejdet til at lære at sætte prioriteter i din hverdag.

Jeg kommer ikke ud i arbejdet med månefaser og kvindens cyklus – måske med meget få ord. Hvis dette aspekt har din interesse, kan jeg hjælpe dig med at få kontakt til én, der gør. 

Hvor, hvordan og hvorledes

Måne-liv foregår over 3 måneder, hvor vi følger månefaserne sammen. Den sidste måneds arbejde, vil mere omhandle det, at “stille ind” på hvordan du selv ønsker at arbejde med faserne fremover.

Hvis du har arbejdet med årshjul og Solens faser og er klar over, at der er 8 større års fejringer i løbet af årets 12 måneder, så vil du kunne opleve lidt gensynsglæde ved at se, at Månen ligeledes har 8 faser. Nogle ønsker at arbejde med alle 8 faser, andre vælger de 4 største og nogle igen, kun de to største.

Årshjulet, sammenkoblet med månefaserne, giver dig et unikt arbejdsredskab, hvor du virkelig kan dykke ned i sæsoner, månefaser og hvor du er i livet

Vi arbejder i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele sine oplevelser, hvis du har lyst. Linket til gruppen, får du ved betaling.

Hvis du ikke er på Facebook, så kan du stadig være med – på email.

Måne-liv er energi arbejde til dig, der ønsker at arbejde med dig selv eller dig, der ikke har arbejdet meget med dig selv før, men er åben og klar til at prøve noget andet. 

Ok, jeg skal ikke overdrive – så meget anderledes arbejde er det nok ikke i forhold til alt muligt andet energi-arbejde. Men du får en anden vinkel på med Månen. 

Det praktiske:

På denne rejse “får” du:

  • 3 måneders Måne-arbejde – du kan godt blive i gruppen efterfølgende på abonnement)
  • En lukket FB-gruppe
  • Arbejdsmateriale til faserne
  • Meditationer
  • Lives og videoer

Alt dette får du for kr. 1.111,-

Lige nu er der en intro-pris på kr. 669,-

Ønsker du efterfølgende at arbejde videre med Måne-liv og være med i FB-gruppen, kan du deltage på abonnement til kr. 59,- pr. måned. 

Vi starter op den 2. august

Betaling sker via mobilepay eller overførsel

Tilmelding sker til carina@findvejtilditlys.dk

På trods af, at jeg gerne vil, skal du dog huske, at du “får” ikke resultaterne – du skal selv lave arbejdet.

Måne-liv

Som en relateret oplevelse, kan du eventuelt prøve en stillevandring med et lille måne-ritual. Læs mere på https://www.findvejtilditlys.dk/stilhedsworkshop/

Ja tak – jeg skal da være med – Måne-liv