fbpx

Måne-liv

Lad Månen være vejviser

Har du nogensinde kigget op på Månen og følt at hun kigger tilbage og at følt en speciel tilknytning til Månen?

At være tiltrukket af Månen er ikke kun at være “måne-syg” eller tænke på varulve – selv om det nok er det, de fleste tænker på, hvis man taler om fuldmånen.

Men ligesom vi smiler mere og nyder livet og dagene mere og ser alt i et lidt mere positivt lys, når Solen skinner, så har Månen også evner til at påvirke os.

Vi mennesker består af rimeligt meget vand og kan vi mon være lige så påvirkelige, som de store have, når Moder Måne trækker i vandet ved flod og ebbe.

Kan hun mon også trække på samme måde i os og vores energier? 

Nogle af os mærker nok Månens påvirkning mere end andre.

Måne-liv
Fuldmåne gennem grenene

Måne-arbejde

Måne-liv

Med måne-arbejde, kan du få en forståelse for nogle af de energi-udsving, som du kan mærke i løbet af en måned og hvis du virkelig arbejder intenst, kan du sætte struktur energiudsvingene.

At arbejde med Månen, er hverken “farligt” eller hokus-pokus eller “sort magi”. Det kan være et dybtgående arbejde, der viser dig nogle sider af dig selv, som du har glemt eller gemt og kan give dig dybe indsigter om dig selv og den vej, du er på.

Der er mange måder at arbejde med Månen. For eksempel kan du arbejde med månefasernes udviklings-energier og hvordan du kan bruge månefaserne til at tjekke ind i dine tanker, følelser og kroppen og få en større forbindelse til dig selv, Månen og Naturen.

Med måne-arbejde, kan du lære om dig selv og hvordan og på hvad, at du bruger din tid og hvordan din energi starter og slutter i løbet af en dag.

Du kan bruge måne-arbejdet til at lære at sætte prioriteter i din hverdag.

Måne-liv er ikke arbejde med månefaser og kvindens cyklus – måske med meget få ord. Hvis dette aspekt har din interesse, kan jeg hjælpe dig med at få kontakt til én, der gør. 

Hvor, hvordan og hvorledes

Måne-liv foregår over 3 måneder, hvor vi følger månefaserne sammen. Den sidste måneds arbejde, vil mere omhandle det, at “stille ind” på hvordan du selv ønsker at arbejde med faserne fremover.

Hvis du har arbejdet med årshjul og Solens faser og er klar over, at der er 8 større års fejringer i løbet af årets 12 måneder, så vil du kunne opleve lidt gensynsglæde ved at se, at Månen ligeledes har 8 faser. Nogle ønsker at arbejde med alle 8 faser, andre vælger de 4 største og nogle igen, kun de to største.

Årshjulet, sammenkoblet med månefaserne, giver dig et unikt arbejdsredskab, hvor du virkelig kan dykke ned i sæsoner, månefaser og hvor du er i livet

Du arbejder i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele sine oplevelser, hvis du har lyst. Linket til gruppen, får du ved betaling.

Hvis du ikke er på Facebook, så kan du stadig være med – på email.

Materialet er dit og så længe at du er med i FB-gruppen, er materialet tilgængeligt for dig, så du kan høre meditationer og videoer igen og igen – og når du har tid.

Måne-liv er energi arbejde til dig, der ønsker at arbejde med dig selv eller dig, der ikke har arbejdet meget med dig selv før, men er åben og klar til at prøve noget andet. 

Ok, jeg skal ikke overdrive – så meget anderledes arbejde er det nok ikke i forhold til alt muligt andet energi-arbejde. Men du får en anden vinkel på med Månen. 

Det praktiske:

På denne rejse “får” du:

  • 3 måneders Måne-arbejde
  • En lukket FB-gruppe
  • Arbejdsmateriale til faserne
  • Meditationer
  • Korttrækninger til nymåne og fuldmåne
  • Lives og videoer

Alt dette får du for kr. 888,- (normalpris er 2295,-)

Vi starter op den 1. december

Betaling sker via mobilepay eller overførsel

Tilmelding sker til carina@findvejtilditlys.dk

Seneste tilmelding: den 20. november

På trods af, at jeg gerne vil, skal du dog huske, at du “får” ikke resultaterne – du skal selv lave arbejdet.

Måne-liv

Som en relateret oplevelse, kan du eventuelt prøve en stillevandring med et lille måne-ritual. Læs mere på https://www.findvejtilditlys.dk/stilhedsworkshop/

Ja tak – jeg skal da være med – Måne-liv