Hej, jeg er Carina

Hej, jeg er Carina

Hvem er jeg

Jeg hedder Carina og jeg er 49 år. Min “klinik” ligger der, hvor jeg bor – på landet, sammen med min mand – og et par katte. Jeg er uddanet coach og jeg støtter/ hjælper primært kvinder i at finde tilbage til sig selv og deres drømme. I coachingen benytter jeg mindfulness og naturen. Jeg arbejder med skygger og støtter dig i at designe det liv, som du drømmer om. Jeg er uddannet natur- og stressvejleder, livscoach, skygge-vejleder og healer. Ved siden af, arbejder jeg som it-konsulent.

Hvad arbejder jeg med

Jeg arbejder blandt andet med skygger. Det er sider i os, som vi ikke helt vil vedkende os og som ofte forhindrer os i at nå de mål, vi virkelig drømmer om. Som coach, arbejder jeg sammen med dig, om at nå dine mål, så du kan leve et liv, hvor du føler dig som hovedpersonen og ikke bare er statist i dit eget liv. Jeg arbejder gerne i naturen og benytter blandt andet mindfulness-øvelser og meditation. Derudover bruger jeg sanse-og bevægelses-øvelser, hvor du kommer i kontakt med dig selv og naturen. Du kommer ud af hovedet og ned i kroppen og er til stede – nu. Som stressvejleder, arbejder jeg med 3 faser af stress; – dig, der er i slutningen af stress-fasen og på vej tilbage i jobbet. – hvor du er kommet tilbage til jobbet, men ikke ønsker at opleve stressen, som sygdom igen. – dig, der har lyttet til dig selv eller dine nærmeste og er opmærksom på, at du måske er på vej mod stress. Men uanset hvilken fase, du er i, vil jeg gerne hjælpe med at identificere den. Jeg benytter oftest stressvejledning og livsdesign sammen, da jeg mener, at de to ting hænger meget fint sammen. Det kan være, at vi arbejder med stress først og derefter arbejder med “at designe” resten af dit liv eller at vi starter med designet og holder øje med hvor meget du føler dig presset. Det vil variere fra person til person og afhænger af, hvor du er

Min historie

Jeg arbejdede i flere år efter idéen om, at en time mere her og en time mere der – og så var min karriere i fuld gang – op ad stigen og helt til tops…. Det gik fantastisk i nogle år – indtil at jeg pludselig ikke kunne hænge sammen. Jeg snerrede af de fleste og havde migræne-anfald mindst en gang om ugen. Hvor jeg før havde syntes, at det var ok at komme på arbejde, bygyndte jeg at ryste – eller små-græde – ved tanken om at skulle afsted. Søndage var et helvede – der var 24 timer eller mindre til at jeg skulle på job igen. Jeg var hverken sjov at være gift med eller arbejde sammen med. Så…. jeg har også været ramt af stress. Jeg kunne hverken mærke mig selv eller hvad jeg egentlig havde lyst til. Jeg arbejdede i så højt et tempo, at krop og hoved, ikke ville være med mere. Drømmene forsvandt – både dem om natten og dem om dagen. Jeg skulle bare overleve. Jeg gik fra at ryste på hovedet af dem, der drømte om pension og frihed til at tænke på hvor mange år, jeg havde til pension selv. Måske kunne jeg arbejde lidt mere for at spare mere sammen til at stoppe med at arbejde nogle år før. Og tænk nu, hvis man vandt i lotto. Derudover blev min mand stressramt nogle år efter, så jeg har (desværre) også oplevet stress, som pårørende.

Lys forude

I 2015 flyttede mind mand og jeg på landet, fordi vi ønskede “fred” (fra bil-larm og lignende støj). Vi drømte om, at kunne se nattehimlen og stjernerne igen og ikke mindst at “stå af” ræset, som vi følte at det var, at bo i storbyen. Det var et håb om at få mere tid sammen. Samtidig ønskede vi at dyrke grøntsager selv – og måske en kylling – en dag. Jeg begyndte at arbejde med mindfulness og med og i natur og oplevede en kæmpe fremgang. Da jeg havde fået det en del bedre, begyndte jeg, at arbejde med skygger og coaching. Pludselig kunne jeg igen huske hvad jeg brænder for og drømmer om – og jeg kan mærke mig selv igen. Jeg er blevet god til at lytte til ændringer i mig – og lytte til min mand, når han siger at jeg vist skal lytte mere efter. Hvis du har spørgsmål eller ønsker om emner, du gerne vil have at jeg tager op, så skriv endelig til mig. Mit største ønske er, at alle undgår stress og har det godt og huske at drømme og sætte mål – hele livet. Find vej til dit lys.
Få hjælp til

Kontakt:

Adresse: Find vej til dit lys,                              v/ coach Carina Christiansen,

Haregårdsvej 4, 4850 Stubbekøbing
Email: carina@findvejtilditlys.dk
Telefon: 2061 0742

Åbningstider

Mandag – Fredag: kl. 9.30 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Følg mig