fbpx

Om Carina

Min historie

Jeg hedder Carina og er 47 år. Jeg bor i Vejringe, Stubbekøbing på en nedlagt (mindre) landbrugsejendom, med min mand.

I marts 2020 afsluttede blev jeg uddannet som natur- og stressvejleder hos Doreen Møller Holmquist (Mind4Nature).

Lidt om mig:

I 2015 flyttede mind mand og jeg til Falster fordi vi ønskede at “stå af” ræset, som det var at bo i storbyen og i håbet om at få mere tid. Vi ønskede også en større have, hvor vi kunne dyrke mere selv.

Første gang at jeg personligt oplevede stress, var i udgangen af 2009, hvor jeg var nødt til at sygemelde mig, efter et langt år med alt for lange arbejdsuger. Desværre var jeg ikke ret god til at lytte efter hvad min krop så desperat prøvede at fortælle mig. Jeg kom for hurtigt på job igen og der gik ikke mere end ca. et år, før at jeg endnu engang måtte sygemelde mig med stress. 

Efter flere forsøg, lærte jeg endelig at lytte til mig selv og nu har jeg fået en bunke redskaber til at håndtere en snigende stress og jeg er blevet god til at lytte til ændringer i mig – og lytte til min mand, når han siger at jeg vist skal lytte mere efter.

Udover natur- og stressvejleder, er jeg også uddannet som mindfulness coach og yoga-instruktør (er i gang med del 3).

Jeg tilbyder stress-coaching til dig, der har brug for det – om du har erkendt, at du har for meget om ørerne eller om du er sygemeldt.

I 1-1 sessioner og forløb, bruger jeg ofte naturen (skov, strand og min have) og mindfulness øvelser samt yoga-øvelser og stillevandring i naturen (også kaldet skovbadning).
Ønsker du at skabe balance i dit liv og få ro på dine tanker og lære dine stresssymptomer at kende?

Mit største ønske er, at alle kan undgå stress og har det godt – hele livet – også selv om vi møder udfordringer på vores vej. 

Find vej til dit lys.

Kontakt mig gerne

Hvis du er blevet nysgerrig nogle af de ting, jeg kan tilbyde eller har du spørgsmål, har du fået lyst til at prøve et af kurserne, en workshop, et weekend-ophold eller personligt forløb – eller ønsker du mere information om noget af det, du har læst, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Nedenfor kan du se hvor jeg bor og længere nede, er der en kontaktformular

Kontaktformular